Změna orientace stránky dokumentu Word v aplikacích C# 您所在的位置:网站首页 to change page orientation in ms word Změna orientace stránky dokumentu Word v aplikacích C#

Změna orientace stránky dokumentu Word v aplikacích C#

2023-03-21 12:26| 来源: 网络整理| 查看: 265

Každá stránka dokumentu může obsahovat různá rozvržení. Záleží na obsahu stránky; jaká orientace mu vyhovuje. Jako vývojář můžeme změnit orientaci každé stránky na tu, která nám vyhovuje. V tomto článku se naučíme změnit orientaci stránky v dokumentu Word pomocí C#. Samostatně uvidíme, jak změnit rozložení na výšku na šířku a jak změnit orientaci na šířku na výšku pomocí aplikací .NET.

.NET API pro změnu orientace stránky aplikace Word#

GroupDocs.Merger představuje rozhraní .NET API, které umožňuje změnu orientace stránek dokumentu aplikace Word. Kromě toho API umožňuje přesouvání stránek, odstraňování stránek, rozdělování dokumentů, extrakci a rotaci stránek dokumentů v rámci aplikací .NET. Tento GroupDocs.Merger for .NET použijeme ke změně orientace stránky souborů DOC/DOCX pomocí C#. Podrobnosti a další funkce API naleznete v dokumentaci.

Můžete si stáhnout DLL nebo instalační program MSI z části ke stažení nebo nainstalovat API do vaší aplikace .NET prostřednictvím NuGet.

PM> Install-Package GroupDocs.Merger Změna orientace stránky Word na šířku pomocí C##

Začněme jednoduchým způsobem, jak programově vytvořit šířku stránky v dokumentu Word. Následující kroky umožňují změnit orientaci stránky dokumentu aplikace Word na šířku pomocí jazyka C#:

Načtěte dokument aplikace Word pomocí Sloučení. Připravte si volby orientace a nastavte režim na šířku. Změňte orientaci pomocí ChangeOrientation(). Uložte aktualizovaný dokument pomocí příslušného Save().

Následující kód C# změní orientaci na výšku některých stránek dokumentu aplikace Word na šířku.

// Jak změnit orientaci stránky dokumentu Word na šířku pomocí C# using (Merger merger = new Merger("path/document.docx")) { OrientationOptions orientationOptions = new OrientationOptions(OrientationMode.Landscape, new int[] { 1, 2 }); merger.ChangeOrientation(orientationOptions); merger.Save("path/orientation-landscape-document.docx"); } Změna orientace stránky aplikace Word na výšku pomocí C##

Podobně můžete vytvořit jakoukoli sadu stránek dokumentu Word v orientaci na výšku. Následující kroky umožňují změnit orientaci stránky dokumentu aplikace Word na výšku pomocí jazyka C#:

Načtěte dokument aplikace Word pomocí Sloučení. Připravte si volby orientace a nastavte režim na výšku. Ke změně orientace použijte metodu ChangeOrientation(). K uložení aktualizovaného dokumentu použijte příslušnou metodu Save().

Následující kód C# změní orientaci na výšku některých stránek dokumentu aplikace Word na výšku.

// Jak změnit orientaci stránky dokumentu Word na výšku pomocí C# using (Merger merger = new Merger("path/document.docx")) { OrientationOptions orientationOptions = new OrientationOptions(OrientationMode.Portrait, new int[] { 3, 4 }); merger.ChangeOrientation(orientationOptions); merger.Save("path/orientation-portrait-document.docx"); } Získejte bezplatnou licenci API#

Můžete získat bezplatnou dočasnou licenci, abyste mohli používat API bez omezení hodnocení.

Závěr#

Na závěr jsme se naučili, jak změnit orientaci stránky dokumentů Word pomocí C# v aplikacích .NET. Viděli jsme příklad zdrojového kódu, který změnil orientaci na výšku vybraných stránek souboru DOCX na šířku. Podobně jsme pomocí příkladu v C# změnili orientaci na šířku vybraných stránek na výšku. Můžete si zkusit vytvořit vlastní aplikaci, která umí přepínat orientaci stránek Wordu online.

Další podrobnosti o rozhraní API naleznete v dokumentaci. V případě dotazů nás kontaktujte prostřednictvím fóra.

Viz také# Změna uspořádání stránek ve Wordu pomocí C# Přidání a odebrání ochrany heslem dokumentů aplikace Word pomocí C# Porovnejte dokumenty aplikace Word Upravte dokumenty aplikace Word Přidat nebo odebrat anotace nebo soubory Wordu


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有